2410592306 4ο χλμ. Λάρισας - Τυρνάβου, Γιάννουλη, Λάρισας f.lianos@hotmail.com

ΛΙΑΝΟΣ ΠΡΟΚΑΤ
Κατασκευαστική - Προκάτ Σπίτια - Γιάννουλη, Λάρισα


 

 

Ξεφύγετε από τους καθιερωμένους τρόπους κατασκευής της μόνιμης κατοικίας σας και ελάτε σ'εμάς να διαλέξουμε μαζί τη μορφή, το μέγεθος, το σχέδιο και τα υλικά της κατοικίας των ονείρων σας.

Στη κατασκευαστική εταιρεία Λιάνος Προκάτ, επιλέγουμε προσεκτικά τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε και κάνουμε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους σε κάθε στάδιο εργασιών.

Έργα και όχι λόγια είναι η πάγια θέση και το χαρακτηριστικό της εταιρείας, ώστε να σας προσφέρουμε απτά αποτελέσματα!

Επιλέξτε κατασκευές στα μέτρα σας!
Σας παρέχουμε μοντέρνες, κλασικές και παραδοσιακές κατασκευές με δυνατότητες αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις σας και τις ιδιομορφίες του κάθε τόπου.

 

 

Διαθέσιμα Συστήματα Δόμηση:


 

Προκατασκευή βαρέως τύπου

 

Η προκατασκευή βαρέως τύπου είναι ο πλέον σύγχρονος τρόπος για την κατασκευή σπιτιού μόνιμης κατοικίας με υψηλά στάνταρ και πολλά πλεονεκτήματα έναντι της συμβατικής κατοικίας, λόγο του τρόπου κατασκευής στον οποίο φέρον οργανισμός και τοιχοποιία είναι κατασκευασμένα από χαλύβδινα στοιχεία.

Πλεονεκτήματα της προκάτ οικίας βαρέως τύπου:

  • Παρέχει αντισεισμική προστασία λόγω του βιομηχανικού τύπου χαλύβδινου σκελετού
  • Παρέχει θερμομόνωση έως και 80% περισσότερη από μια συμβατική κατοικία επειδή είναι κατασκευασμένη εξ’ ολοκλήρου από μονωτικά υλικά
  • Απαιτεί μικρότερο προϋπολογισμό (κόστος κατασκευής)
  • Απαιτεί μικρότερο χρόνο κατασκευής
  • Παρέχει ελευθερία αρχιτεκτονικού σχεδιασμού κάτοψης και όψης του κτιρίου
  • Είναι ιδανική λύση για την κατασκευή προσθήκης καθ’ ύψος (πανωσήκωμα) ακόμα και σε παλαιότερες συμβατικές κατοικίες λόγω του μικρού βάρους και του τρόπου κατανομής των φορτίων
  • Απαιτεί μικρότερο κόστος ασφαλιστικών εισφορών (περίπου στο 1/3)
  • Δεν υπάρχει κόστος μεταφοράς

 

Συμβατική και σύμμεικτη κατασκευή

 

Συμβατική κατασκευή είναι ο παραδοσιακός (για την Ελλάδα) τρόπος κτισίματος, στον οποίο ο φέρον οργανισμός είναι από οπλισμένο σκυρόδεμα και οι τοίχοι από τούβλα.

Σύμμεικτη κατασκευή είναι ο τρόπος κατασκευής που συνδυάζει τη συμβατική κατασκευή και την προκατασκευή βαρέως τύπου, πετυχαίνοντας έτσι μεγαλύτερη αντισεισμικότητα σε πολυόροφα κτίρια, για τα οποία και προτείνεται.

 

Προκατασκευή ελαφρού τύπου - Τροχοβίλα

 

Τροχοβίλα είναι η προκατασκευή ελαφρού τύπου οικίας που κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις μας για λογαριασμό του πελάτη και μεταφέρεται ετοιμοπαράδοτη με φορτηγά.

Η παραπάνω κατασκευή προτείνεται για απομακρυσμένες περιοχές.

 

 

 


Λιάνος Προκάτ | Μοναδικά Σπίτια!